EasyMink Support

 

EasyMink er et unik fodring- og registreringssystem, der tilgodeser og efterkommer det enkelte dyrs foderbehov. 

Det indeholder mange funktioner og faciliteter, som har det fælles formål, at lette det daglige arbejde på farmen. Systemet er særdeles fleksibelt, og kan derfor anvendes udelukkende i de perioder på året, til de opgaver, der synes gavnlige på den enkelte farm.

Vi hos EasyMink Support anbefaler dog, at systemet i så vid udstrækning som muligt anvendes hele året, det er der flere grunde til.
1. Kendskabet til systemets mange funktioner og faciliteter holdes "up-to-date" -slip for at lære det samme hvert år. 
2. Foder- og registreringsdata er "uden huller", hvilket gør det væsentligt nemmere at lave en korrekt farmoptimering, baseret på tidligere års erfaringer.
3. Rapporter, statistikker og dataudtræk på f.eks. Hvalpegennemsnit, foderforbrug i forhold til type eller gruppe, sygdomme og behandlinger giver et mere "rigtigt" billede af den enkelte farm.
4. Systemet og Computerens version opdateres løbende, dette kan afværge mange af de problematikker der ofte opstår når adskillige versionstrin opdateres og installeres på én gang.

EasyMink Support teamet, bestræber sig på at alle brugere bliver hørt, og alle får den hjælp de har brug for, hurtigt og effektivt. 
Alle support relaterede opkald er derfor velkomne, og alle vil blive behandlet på lige vis, uanset omfang eller problematik.

Drejer en henvendelse sig imidlertid om ris, ros, gode ideer, forslag til udvikling og eller en generel snak om brugen af systemet, opfordres der til at anvende nedenstående kontaktformular, eller at der sendes en mail direkte til EasyMink Support. Dette er for at kunne varetage de mest akutte support tilfælde, hurtigt og effektivt.
 

Læs Om Optimal Fodring Med EasyMink Her Eller Se Fordele Her